3F Frederikshavn indgik den 13. januar overenskomst med 38-årige Mads Holmberg, der er stifter af Holmbergs Køkken.
Mads Holmberg er udlært kok fra Astrup Kro ved Arden og har mange års erfaring med bl.a. ‘god dansk mad’, mad fra det franske køkken og mexicanske retter:
Jeg og køkkenet er meget alsidige. Vi sammensætter menuer til både fester og arrangementer, og laver mad ud af huset - også til arbejdspladser. I øjeblikket leverer vi blandt andet til flere virksomheder her i Frederikshavn, fortæller Mads Holmberg, der kan lide at have styr på tingene.
Derfor var det også naturligt for ham at indgå overenskomst med 3F Frederikshavn samtidig med, at han udvidede antallet af ansatte fra fire til seks:
- I Holmbergs Køkken går jeg meget op i at lave mad fra bunden, da jeg mener, at det er på den måde, man opnår den bedste kvalitet. Og det gælder også løn og arbejdsvilkår. Derfor var det for mig oplagt, jeg fik overenskomst med 3F.
Holmbergs Køkken holder til i Kattegat Siloen i Frederikshavn. Her kan man bestille mad ud af huset og leje festlokalerne på 9. sal, hvor der er plads til 90 i det ene lokale og 150 mennesker i det andet. Læs mere på www.holmbergskokken.dk
Har du et spørgsmål? Vi sidder altid klar ved telefonerne til at hjælpe dig.
Hvis du er medlem af 3F, skal du logge på Mit3F for at kontakte din afdeling.
Bliv ringet op af 3F og få hjælp til at melde dig ind.
Er du medlem af 3F skal du logge på Mit3F for at kontakte din afdeling.
Spørg os om alt. Vi svarer hurtigst muligt
Er du medlem af 3F skal du logge på Mit3F for at kontakte din afdeling.